万博体育存了钱怎么用Staba Story 1200600.

●PRODUKSI Taunan S万博体育存了钱怎么用taba Ngahontal 50 Juta PC。Produk Kami Dijual Ka Langkung Ti 68 Nagara SarengDaérahdi Sakumna邓扬·kaseueuran Palanggan Utama KamiNyaétaMérekTerkenaldi Dunya。Dina 2019,S万博体育存了钱怎么用taba Dipilih Salaku Conto Perusahaan DinaIndéksPamimpinéksporNasional。

●Salami Pamekaran,St万博体育存了钱怎么用aba Merhatoskeun Pisan Kana Akumulasi Hak KekayaanInteléktualSareng Pendirian Sistem Manajemen Perusahaan。万博体育存了钱怎么用Staba Mangrupikeun Perusahaan Munggaran diDaérahKamiAnu Ngalirkeun Akreditasi IPMS GB / T29490-2013,Ngagaduhan 4Patén-PaténPenemuanAslidiamérikaSerikatSareng diUniéropa,Sareng Langkung Ti 58Patén-paténPenemuanAsli Cina SarengPatén-PaténModélMultiTi。TI SAPRAK 2014年,万博体育存了钱怎么用STATUJUAN SALATUJUAUN DEUI SALAKU PERUSAHAAN BERTEKNOMI TINGI NASIONION PIKEUN TILU KALI BERTURUT-TRILU KALIH DUAPUSATTéknologiPUTUSAHAAN:PUSATTéknikTéknikTéknologiTerpaduPRONINI Guangdong,SarengPusatTéknikTéknikPropik中山电源。Ti Dinten Mimiti Didiriveun,Sistem Parangkat Lunak ERP Sareng SistemManajeménISO9001帕拉克斯坦屯Dina UnggalAspékManajeménPerusahaan,Mastikeun Operasi Sistem Anu LancarSarengéfisién。Ayeuna,Urang Gaduh 340Pagawé,Diantarana 33 Kanggo Sistem R&D Sareng 38 Kanggo SistemManajeménPerusahaan。Dina Waktos Anu Sasarengan,Urang Gaduh Kerjasama Anu Intensip Sareng Kemitraan Konsultasi Sareng Seueur Lembaga Riset Sareng Ahli Dina Industri,Nyobian Ngajantenkeun Produk,Jasa,SarengtéknologiUrangdi Payun Industi。

Fase Pabrik 万博体育存了钱怎么用Staba I(Diwangun&Diilikan Dina 2019)

工厂1200600.
万博体育存了钱怎么用Staba工厂鸟瞰图1200600

tahap pabrik 万博体育存了钱怎么用staba iv(desain umum)

万博体育存了钱怎么用刺2
万博体育存了钱怎么用

Penghasilan Bisnis.

Ayana Global.

1600927644
公司简介2020修订了J.

kontak.