Otorisasi Barang Mulang Deui

Kawijakan jaminan

Prosedur Klaim rusak

Kawijakan RMA

s.1manbetx3.0.com3.0(pondok salaku 万博体育存了钱怎么用Staba) producduk anu dijamin janten bébas tina cacad dina bahan sareng padamelan dina panggunaan normal dina jangka waktu jaminan。Kawajiban jaminan pikeun product ngarobih diatur ku kontrak misah sareng henteu katutup dina dokumén ieu。

Jaman Garansi.:Sacara Umum,St万博体育存了钱怎么用aba Nyayogikeun Garansi 24 Bulan Saprak Tanggal Kiriman。Upami Istilah Jaminan Dina Kontrak Atanapi发票贴身贴身贴身贴纸,伊斯蒂纳·康拉克·阿塔帕尼发票Tetep Aya。

万博体育存了钱怎么用Tanggung jawab:Tanggung Jawab蝶鞍万博体育存了钱怎么用Dina Jaminan Anu Dibatesan Pikeun Ngalereskeun Kalemahan Nganggo Bagian AnuénggalAtanapiAnuDirenovasi,Atanapi Ngagentos Produk Anu Rusak Anu Dipulangkeun KuAnuMésérLangsung。万博体育存了钱怎么用STABA NGAGADUHAN HAK PIKEUN NGANGGOKOMPONÉNNGAGENTOSPIKEUNPERIFER PIHAK KATILU ATANAPIKOMPONÉNANU HENTEU SAYOGI TI Pemasok Aslina。

Pangaluaran Garansi.:我万博体育存了钱怎么用想说的是,我想说的是,我想说的是,我想说的是,我想说的是,我想说的是,我想说的是,我想说的是,我想说的是。1.普罗杜卡娜·帕拉托斯·鲁萨克·萨托斯·伽拉西·帕拉托斯·卡达卢瓦萨。2. ProDukna Parantos Disalahgunakeun,Nyiksa,Ngalalaworakeun,Kacilakaan,Ngarobih,atanapi Ngalereskeun Anu Teu Sah,Naha Ku Teu Dihaja Atanapi Sabab-SababSanésna。Kaayaan Sapertos Kitu Bakal Ditangtukeun Ku 万博体育存了钱怎么用Staba Dina Kawijaksanaan Budi Na Nyalira。3.那是阿塔那皮岛,那是阿拉米阿塔那皮岛,卡拉贝特是阿塔那皮岛的一个分支,seuneu, serangan kilat,阿塔那皮港管saluran listrik。4.Nomer sérial dina producduk paranos dihapus, dirobih, atanapi dirusak。5.Garansi moal nutupan karusakan kosmetik, atanapi karusakan anu lumangsung nalika paniriman。

Garansi ngalegaan: 万博体育存了钱怎么用Staba naawiskeun garansi diperpanjang anu tiasa dipésér ti wawakil penjualan kami nalika anjeeun mesen。Muatan kanggo mésér jaminan anu manjang nyaéta tambihan, dumasarkeun kana harga jual producduk。

Dina raraga ngabantosan nasabah pikeun ngahana歌剧正常的ganangang - ganangang s让恩达达恩想要去了解一些事情,例如,kami hoyong ngabantosan anjeun ku cara ngatasi masala jak jauh的milari unggal jalan和mungkin pikeun恩达达恩歌剧的其他内容。Tina malikkeun alat pikeun diropea。过程Konsumén ngaku masala, sareng kontak sareng perwakilan penjualan S万博体育存了钱怎么用taba atanapi dukungan téknis kalayan nyayogikeun pedaran masala anu lengkep dina kecap, gambar, sareng / atanapi pidéo。万博体育存了钱怎么用Staba Ngajantenkeun USAHAPangsaénaPikeunPemecahan Masalah Jarak Jauh。

万博体育存了钱怎么用Staba ngan ukur nampi pangiriman ti anu mésér langsung。在我们的生活中,我们的生活非常美好。

省RMA:Sateuacan Balikkeun Produk Anu Rusak,Pelanggan Kedah Ngahubungi Wawakil Penjualan Kami Pikeun Formulir RMA Kalayan Nomer RMA Anu Sah,Sareng Ngeusian Sareng Ngirim Deui Ka Wawakil Penjualan Atanapi info@st万博体育存了钱怎么用​​abamotor.com。赛赛yénnomerrma kedah dituduhkeun di luar sadaya bungkusanan au dikembalikan。万博体育存了钱怎么用Staba Tiasa Nolak Nyayogikeun Atanapi Ngagantikeun Produk Tanpa RMA Sareng Ngabalikeun Produk Ka Palanggan Kalayan Ngangkut Barang。

Kadaluarsa:RMA valid pikeun tilu puluh (30) dinten kalénder saatos diterbitkeun ku 万博体育存了钱怎么用Staba。我想说的是,我们要为军事革命做准备(30),要为军事革命做准备。

Syarat寄:Sadaya produk anu dikembalikan kedah dibungkus kalayan saé pikeun nyegah karusakan pengiriman。

Tekad Status Garansi:Sakali的产品编号,Staba nangt万博体育存了钱怎么用oskeun status garansi ku mariksa nomer séri sareng diagnosa barangna。Barang garansi kedah diperbaiki atanapi ngagentoskeun tanpa ngahubungi pelanggan。我们的公式是,我们将继续为您服务,我们将继续为您服务。Barang anu henteu ngajamin moal diropea tanpa otorisasi tinulis pelanggan。Upami hiji barang gap teu tiasa dirobih pelanggan bakal dihubungi sareng gadu pilihan (1) producduk balik deui atanapi (2) producdukna dihapus。

Perbaikan Biaya:免费的。我很高兴能和你在一起。

Biaya momotan:bisi di-garansi, Palanggan bakal mayar angkutan barang入境tina produk anu dipulangkeun sareng Staba b万博体育存了钱怎么用akal mayar angkutan barang kaluar tina produk anu diperbaiki atanapi diganti ka Palanggan;Bisi kaluar-of-jaminan, nasabah kedah mayar biaya angkutan barang入境sareng出境。

Parangkat Keras Anu Diperbaiki Atanapi Diganti Bakal Dijinkeun PikeunSésanadina Jaman Jaminan Aslina Atanapi Salapan Puluh(90)Dinten,Mana Anu Langkung Lami。Kawijakan éta tiasa ngarobih dina kabijaksanaan nyalira 万博体育存了钱怎么用Staba, iraha waé, tanpa aya bewara sateuacanna。