BLN7640 Blénder无刷直流电机

Ngaran Produk: 搅拌器无刷直流电机
模型没有。 BLN7640
亚都阿奴Dipeunteun: 1402 w
Dipeunteun Tegangan: 220 v
Dipeunteun Kacepetan: 16328转
Fitur: Torsi tinggi / Durabilitas tinggi / Noise Low / Spasi Panjang Umur

Ihtisar

BLN7640

Ukuran Dimensi

BLN7640 OTLINE

Lembar数据Kinerja

Katerangan Henteu Beban Kekecapan马克斯 Kakuatan Kaluaran马克斯
Laju (RPM): 16.330 16.320 14.894
Ayeuna(一个): 1.2 11.0 13.5
未完成的作品(Nm): 0 0, 82 1.1
Kaluaran Kaluaran (W): 0 1402 1700
Tegangan (V): 220 220 220

Kurva Kinerja

BLN7640 C

Bubuka Produk

BLN7640 Blénder无刷直流电机didesain khusus sareng didamel pikeun Perkakas listrik Séhat Rumah Tangga dina kahirupan modéren urang。BLN7640 didamel tina 100% Cooper Winding sareng ngalangkungan prosés ngahasilkeun anu ketat。Motor BLN7640 Blénder BLDC nyaéta Torsi Tinggi, Kacepetan Tinggi, Efisiensi anu Saé, Kakuatan agung, Konsumsi Éléktrik Rendah, Jempé Super, sareng Umur Panjang kalayan Garansi 10 Taun。BLN7640 Blénder无刷直流电机mangrupikeun电机anu paling cocog pikeun Dapur Perkakas。Kami pilihan pangalusna anjeun pikeun无刷直流电机OEM sareng OEM Produsén di Cina。


  • Samemehna:
  • 畸胎:

  • 我和我的家人住在一起