班纳3.
Banner2.

贾萨

Tentang Kami.

s.1manbetx3.0.com3.0Didiriveun Taun 2010,Tempatna di中山,Cina-Hub angkutan广东港 - 马可大湾区。万博体育存了钱怎么用Staba Mangrupikeun Pabrikan Ngarah Dina Industri SarengOgéMérekOem Anu Terkenal di Dunya Tina Solisi Kontrol Listrik&Éléktronik。Produk Utama KamiNyaéta稳定器Tegangan Otomatis(AVR),Suplai Daya Henteu Kaganggu(UPS),逆变器/太阳能逆变器,leutik和Sedeng-Ukuran DC电机,Modul Kontrol Motor BLDC,JST。

Tingali Langkung.
  • 2009年

    Taun Didiriveun.
  • 27.

    Patén-potén.
  • 430.

    Pagawe Terampil.
  • 43.000.

    ㎡bengkel.

Produk.

Pikeun PataroSan Ngeunaan Produk Atanapi Pricelist Kami Punten Titipkeun邮件Anjeun Ka Kami Sareng Kami Bakal Kontak Dina 24果酱。

Pamundut Kanggo Pricelist.

克里恩