BANNER3
BANNER2

jasa

tentang神灵

s.1manbetx3.0.com3.02010年,中山市tempatna di,中国-粤港马哥大湾区枢纽angkutan。万博体育存了钱怎么用Staba mangrupikeun pabrikan ngarah dina industrii sareng ogé mérek OEM anu terkenal di dunya tina solusi kontrol listrik & éléktronik。产品duk utama kami nyaéta稳定器Tegangan Otomatis (AVR), Suplai Daya Henteu Kaganggu (UPS),逆变器/太阳能逆变器,Leutik & Sedeng-Ukuran直流电机,模块控制电机无刷直流,jst。

tingali langkung
  • 2009

    较Didirikeun
  • 27

    paten-paten
  • 430

    pagawe terampil
  • 43.000

    ㎡bengkel

produk

Pikeun patarosan ngeunaan产品atanapi价格表kami Punten titipkeun电子邮件anjeeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24果酱。

pamundut kanggo价格表

克莱恩