BLN7640电机搅拌机无刷直流

Emri我produktit: 搅拌机电机刷
Numri我modelit。 BLN7640
苏亚河e vleresuar: 1402 w
Tensioni我vleresuar: 220 v
Shpejtesia e vleresuar: 16328转
Karakteristikat: Çift rrotullues i lartë / Qëndrueshmëri e lartë / Zhurmë e ulët / Gjatësi e gjatë

Permbledhje

BLN7640

Permasa e pershkrimit

BLN7640 OTLINE

弗莱塔të dhënave të performancës

Pershkrim Pa ngarkese Efikasiteti maksimal Fuqia maksimale e daljes
Shpejtesia (RPM): 16330年 16320年 14894年
Rryma(一个): 1.2 11.0 13.5
Cift rrotullues (Nm): 0 0, 82 1.1
Fuqia e daljes (W) 0 1402 1700
Tensioni (V): 220 220 220

Kurba e表演

BLN7640 C

Hyrje e produktit

BLN7640搅拌机无刷直流电机është project jektuar dhe prodhuar posaçërisht për Pajisjet Elektrike të Shëndetshme në Familje në jetën tonë moderne。BLN7640 është bërë nga 100% Cooper Winding dhe përmes procesit të lartë të rreptë të prodhimit。Motori BLN7640 Blender BLDC është Çift rrotullues i lartë, Shpejtësi e lartë, Efikasitet i shkëlqyeshëm, Fuqia e madhe, Konsumi ulët elektrik, Heshtja super dhe Jetëgjatësia e gjatë me 10 vjet garanci。BLN7640搅拌机无刷直流电机është电机më i mirë i përshtatshëm për Kuzhina。nejemi zgjedhja juaj më e mirë për无刷直流电机OEM dhe prohues OEM në Kinë。


  • E meparshme:
  • Tjetra:

  • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni