BANNER3
BANNER2

услуги

занас

Компанија " Стаба Електрик ", ООДеоснованаво2010година,лоциранавоongонгшан,Кина-центарзатранспортнаобластаЗаливотГуангдонг-ХонгКонг-Марко。万博体育存了钱怎么用StabaеводечкипроизводителвоиндустријатаиистотакаесветскипознатаOEMмарканарешенијазаелектричнаиелектронскаконтрола。Нашитеглавнипроизводисеавтоматскистабилизаторинанапон(AVR),непрекинатинапојувања(UPS),инвертори/соларниинвертори,малиисредни直流моторибезчетки,контролнимодулинамотори刷итн。

ГледајПовеќе
 • 2009

  Годинанаосновање
 • 27

  патенти
 • 430

  квалификуваниработници
 • 000年43岁

  ㎡работилница

производи

ЗапрашањавоврскасонашитепроизводиилиценовникотВемолимеоставетенија,епоштатадонасиќеконтактирамеворокод24часа。

истрагазаценовник

клиенти