万博体育存了钱怎么用Staba Story 1200600.

●Produksi Tahunan S万博体育存了钱怎么用taba Tekan 50 yuta PC。Produk Kita Didol Menyang Luwih Saka 68 Negara Lan Wilayahing Saindenging Jagad。Umume Pelanggan Utama Yaiku Merek Sing Misuwur Ing Saindenging Jagad。Ing Taun 2019,S万博体育存了钱怎么用taba Dipilih Dadi Conto Perusahaan Ing Indeks Pemimpin Ekspor Nasional。

●Sajrone Pangembangan,St万博体育存了钱怎么用aba Menehi Perhatian Banget Marang Akumulasi Hak Kekayaan Intelektual Lan Panyiapan Sistem Manajemen Perusahaan。万博体育存了钱怎么用STABA MINANGKA PERUSAHAAN PERTAMA ING WILATAH KITA SING LULUS AKREDITASI IPMS GB / T29490-2013,Duwe 4 Paten Penemuan Asli Ing Amerika Serikat Lan Uni Eropa,Lan Luwih Saka 58 Paten Penemuan Asli China Lan Paten Model Uplitas。WIWIT 2014年,万博体育存了钱怎么用STABA WIS DUSEUJONI / DUREUJONI MANEH MINANGKA PERUSAHAAN TEKNOOMI TINGGI NASIONION KAPING TERU BERTURUT-RILUT-TRITOR-TRORUT-TRINGIORE-TEKINOGIO PERUSAHAAN:PUSAT TEKNOMI TEKNIK TENAGA CERDAS PURINSI Guangdong,LAN PUSAT TEKNOMI TEKNIK PRODUK中山。Wiwit Dina Pisanan Didegake,SISTEM Piranti Lunak ERP LAN SISTEM Manajemen ISO9001 Wis Dileksanakake Ing Saben Aspek Manajemen Perusahaan,Supaya操作SISTEM SIT SISTEM SING LANCAR LAN EFISIEN。Saiki,Kita Duwe 340 Karyawan,Sing 33 Kanggo Sistem R&D Lan 38 Kanggo Sistem Manajemen Perusahaan。Sanalika,Kita Duwe Kerjasama Intensif Lan Kemitraan Konsultatif Karo Akeh Insitusi Riset Lan Ahli Ind Industri Kasebut,Nyoba Nggawe Produk,Layanan,Lan Teknologi Dadi Prioritas Utama Industri。

Fase Pabrik刺万博体育存了钱怎么用伤(Dibangun&Dikuwasani Ing 2019)

工厂1200600.
万博体育存了钱怎么用Staba工厂鸟瞰图1200600

tahap pabrik 万博体育存了钱怎么用staba iv(desain umum)

万博体育存了钱怎么用刺2
万博体育存了钱怎么用

Pendapatan Bisnis.

Anane Global.

1600927644
公司简介2020修订了J.

kontak.