Otorisasi Barang Mbalik

Kebijakan保修

Prosedur Klaim Cacat

Kebijakan RMA

s.1manbetx3.0.com3.0(cekak minangka 万博体育存了钱怎么用Staba) producduk dijaluk bebas saka cacat material lan pakaryan sing digunakake normal sajrone period garansi。Kewajiban garansi kanggo产品khusus diatur dening kontrak唱beda lan或kalebu ing dokumen iki。

里面有保修: Umume, 万博体育存了钱怎么用Staba nyedhiyakake garansi 24 wulan withwit tanggal kiriman。Yen jangka waktu garansi ing kontrak utawa invoice beda-beda, istilah kontrak utawa invoice bakal digunakake。

万博体育存了钱怎么用Tanggung jawab: Stava tanggung jawab garansi diwatesi kanggo andani cacat nggunakake bagean anyar sing we direnovasi, utawa ngganti产品cacat唱bali dening pembeli langsung。万博体育存了钱怎么用Staba duwe hak nggunakake komponen panggantos kanggo外围pihak katelu utawa komponen sing ora kasedhiya maneh saka pemasok asli。

Pangecualian巴巴急: 万博体育存了钱怎么用Staba ora duwe tanggung jawab minangka akibat saka kahanan ing ngisor iki, sing garansi kasebut batal lan ora bakal ditrapake。1.这只猫的名字叫masa garansi kadaluwarsa。2.product duk kasebut wis disalah gunakake, disalah gunakake, kelalaian, kacilakan, ngrusak, ngowahi, utawa ndandani kanthi ora sah, kanthi ora sengaja utawa sebab liyane。Kahanan kasebut bakal ditemtokake dening 万博体育存了钱怎么用Staba kanthi kabijakan tunggal lan tanpa水域。3.product duk kasebut wis rusak amarga ana bencana utawa kahanan ekstrem, apa alam utawa manungsa, kalebu nanging ora diwatesi mung banjir, geni, serangan kilat, utawa gangguan saluran listrik。4.我们的产品有dicopot, diowahi, utawa dirusak。5.Garansi kasebut ora bakal nutupi karusakan kosmetik, utawa kerusakan sing kedadeyan nalika dikirim。

Jaminan Jembar: 万博体育存了钱怎么用Staba nawakake garansi lengkap唱bisa dituku saka wakil penjualan nalika sampeyan pesen。Biaya kanggo tuku garansi lengkap yaiku tambahan, adhedhasar rega adol product duk。

Supaya pelanggan bisa nulungi operasi normal sanalika bisa uga nyegah biaya piranti sing ora rusak, kita sregep ngrewangi sampeyan ngatasi masala jarak jauh lan ngupayakake kabeh cara kanggo ndandani piranti tanpa wektu lan biaya sing ora perlu。Mulihake piranti kanggo didandani。过程Pelanggan negesake masala, lan kontak karo wakil penjualan S万博体育存了钱怎么用taba utawa dhukungan teknis kanthi menehi katrangan masalah kanthi rinci babagan tembung, gambar, lan / utawa video。万博体育存了钱怎么用Staba ngupayakake paling akeh kanggo ngatasi masala jarak jauh。

万博体育存了钱怎么用Staba mung nampa bali saka唱tuku langsung。Yen sampeyan nemoni masalah karo product duk, mangga bali menyang lokasi sing sampeyan tuku。

省RMA:sadurunge ngasilake product duk sing rusak, pelanggan kudu ngubungi wakil销售kanggo配方RMA kanthi Nomer RMA sing sah, lan ngisi lan ngirim bali menyang perwakilan penjualan utawa info@stabamot万博体育存了钱怎么用or.com。我的名字是RMA kudu dituduhake njaba kabeh paket唱dikembalikan。万博体育存了钱怎么用Staba bisa nolak nyedhiyakake perbaikan utawa ganti product product tanpa RMA lan ngasilake ganti product kasebut menyang Pelanggan kanthi nglumpukake barang。

Kadaluwarsa:RMA sah telung puluh (30) dina tanggalan sawise diiterbitake dening万博体育存了钱怎么用 Staba。佩朗干库都纳加斯湖的军事革命(30)将于今年举行。

Kebutuhan寄:Kabeh产品唱dikembalikan kudu dikemas kanthi tepat supaya ora rusak。

Penentuan Garansi现状:我们的产品在这个国家的经济状况很好,我们将在这万博体育存了钱怎么用个国家进行诊断。Barang garansi kudu didandani utawa diganti tanpa ngubungi pelanggan。Yen barang sing dudu jaminan kudu ndandani, pelanggan bakal dikirim公式Estimasi Biaya sing bisa ditinjau lan ditandatangani Yen bisa ditampa。Barang sing dudu garansi ora bakal bisa didandani tanpa idin saka pelanggan。Yen barang dianggep ora bisa didandani, pelanggan bakal dihubungi lan duwe opsi (1) ngasilake producduk utawa (2) producduk kasebut dibasmi。

Ndandani Biaya:免费赠送。Barang sing ora ana garansi kudu nguru biaya bahan lan andani biaya yen ditrapake。

Biaya Pengangkutan:yen ana garansi, Pelanggan bakal mbayar barang mlebu producduk sing bali l万博体育存了钱怎么用an Staba bakal mbayar muatan metu saka producduk sing wis didandani utawa diganti karo Pelanggan;Yen ora ana garansi, pelanggan kudu mbayar biaya pengiriman mlebu LAN mlebu。

硬件唱wis didandani utawa diganti bakal diwenehake sajrone sisa masa garansi asli utawa sangang puluh (90) dina, sing dawa maneh。Kawicaksanan kasebut bisa uga diganti miturut pamrentah 万博体育存了钱怎么用Staba, kapan wae, tanpa ana kabar sadurunge。