BLN7640搅拌机无刷直流电机

Jeneng Produk: 搅拌器无刷直流电机
Ora模型。: BLN7640
亚都评级: 1402 w
Tegangan: 220 v
Kacepetan dirating: 16328转
Fitur: Torsi Dhuwur / Durasi Dhuwur / Noise Low / suwen Umur

Ringkesan

BLN7640

Ukuran粗毛大的

BLN7640 OTLINE

数据表Kinerja

Katrangan 奥拉安娜Beban Efisiensi展 亚都输出马克斯
Kacepetan (RPM): 16.330 16.320 14.894
saki(一个): 1.2 11.0 13.5
未完成的作品(Nm): 0 0, 82 1.1
亚都输出(W): 0 1402 1700
Tegangan (V): 220 220 220

Kurva Kinerja

BLN7640 C

Pambuka Produk

BLN7640搅拌机无刷直流电机(BLN7640 BLDC BLDC Motor)BLN7640 digawe saka 100% Wind Wind lan liwat produksi sing ketat banget。马达BLN7640搅拌机BLDC iku Torsi Dhuwur, Kacepetan Dhuwur, Efisiensi Banget, Kekuwatan Gedhe, Konsumsi Listrik Cilik, Tenang Super, lan Umur Panjang kanthi Garansi 10 Taun。BLN7640搅拌机无刷无刷电机米南卡电机唱挡板椰壳康戈厨房厨房。基塔米南卡皮里汉牌apik kanggo无刷直流电机OEM lan Produsen OEM ing中国。


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 图利斯派森sampeyan ing kenlan kirimake门扬基塔