巴巴根kita

kami.

Perusahaan.

万博体育存了钱怎么用STABA DINA IKI.

ico(1)

Nawakake Macem-Macem Produk

Sawetara Lengkap AVR,UPS,逆变器LAN变压器

ico(5)

Pimpinan Teknologi.

Luwih Saka 20 Paten Penemuan Asli Ing Saindenging Jagad Kanggo Produk ListRik

ico(2)

Anane Global.

Adol Luwih Saka 60 Negara&Wilayah,Disaranake Dening Merek Terkenal

ico(3)

前五名佩廷卡

5 Pabrikan Produk Avr Paling Dhuwur Ing China 350 Karyawan,40.000地区Produksi Sing Dilengkapi Fasilitas Canggih

ico(4)

kualitas&pangiriman sing terbukti

Perusahaan ISO9001:2015&IMPS GB / T29490-2013 Profes Lan Manajemen QC Sing Dierrifikasi

Pendapatan Bisnis.

经营收入

经营收入

s.1manbetx3.0.com3.0DidegakéGaun2010,Dunge Ing中山,蒂奥基科克 - Pusat Transportasi地区Growdong-Hong Kong-Marco。万博体育存了钱怎么用Staba Minangka Pabrikan Utama Ind Ind Indiocti Iki Lan Uga Solusi Kontrol Listrik&Elektronik唱Misuwur Ing Saindenging Jagad。Produk Utama yaiku稳定器电压伏耳oTomatis(AVR),Pasokan Daya Ora Ganggu(UPS),逆变器/太阳能逆变器,无刷直流电机DC,Ukuran Kontrol Motor BLDC,LSP。

万博体育存了钱怎么用Staba nduwe 43,000平方米pabrik现代唱歌Dibangun Dhewe,Kanthi Loop Utama Fasilitas Produksi Kalebu:

- Lokakarya Kabinet Logam&Lokakarya Roping,
- Lokakarya Gulung Lan Anil Inti Inti Trafo,
- Bengkel Transformer&Uji Coba变压器,
- Lokakarya Pangolahan Lan Pengujian PCB,
- Lokakarya Motor BLDC,
- Perakitan Pungkasan&Lokakarya Uji Coba Produk Pasokan Listrik。

Produksi Tahunan Tekan 50 yuta PC。Produk Kita Didol Menyang Luwih Saka 68 Negara Lan Wilayahing Saindenging Jagad。Umume Pelanggan Utama Yaiku Merek Sing Misuwur Ing Saindenging Jagad。Ing Taun 2019,S万博体育存了钱怎么用taba Dipilih Dadi Conto Perusahaan Ing Indeks Pemimpin Ekspor Nasional。

Sajrone Pangembangan,S万博体育存了钱怎么用taba Menehi Perhatian Banget Marang Akumulasi Hak Kekayaan Intelektual Lan Nggawe Sistem Manajemen Perusahaan。万博体育存了钱怎么用STABA MINANGKA PERUSAHAAN PERTAMA ING WILATAH KITA SING LULUS AKREDITASI IPMS GB / T29490-2013,Duwe 4 Paten Penemuan Asli Ing Amerika Serikat Lan Uni Eropa,Lan Luwih Saka 58 Paten Penemuan Asli China Lan Paten Model Uplitas。WIWIT 2014年,万博体育存了钱怎么用STABA WIS DUSEUJONI / DUREUJONI MANEH MINANGKA PERUSAHAAN TEKNOOMI TINGGI NASIONION KAPING TERU BERTURUT-RILUT-TRITOR-TRORUT-TRINGIORE-TEKINOGIO PERUSAHAAN:PUSAT TEKNOMI TEKNIK TENAGA CERDAS PURINSI Guangdong,LAN PUSAT TEKNOMI TEKNIK PRODUK中山。Wiwit Dina Pisanan Didegake,SISTEM Piranti Lunak ERP LAN SISTEM Manajemen ISO9001 Wis Dileksanakake Ing Saben Aspek Manajemen Perusahaan,Supaya操作SISTEM SIT SISTEM SING LANCAR LAN EFISIEN。Saiki,Kita Duwe 340 Karyawan,Sing 33 Kanggo Sistem R&D Lan 38 Kanggo Sistem Manajemen Perusahaan。Sanalika,Kita Duwe Kerjasama Intensif Lan Kemitraan Konsultatif Karo Akeh Insitusi Riset Lan Ahli Ind Industri Kasebut,Nyoba Nggawe Produk,Layanan,Lan Teknologi Dadi Prioritas Utama Industri。

APA唱Kita Laku

万博体育存了钱怎么用Staba minangka perusahaan唱德德达拉克尼尔,唱Nilai Inti Utamane efisiensi,Inovasi,Lan Berorientasi Pelanggan。Pancen Amarga Efisiensi Sing Dhuwur,S万博体育存了钱怎么用taba Bisa Entuk Ganjaran Sing Luwih Dhuwur Tinbang Kanca-Kancane,Supaya Luwih Akeh Sumber Daya Lan Bathi Bisa Diinvestasikan ING P&P Supaya Bathi Inti Staba Dijaga Supaya Bisa Lestari;Inovasi minangka perawatan Humanistik,Kabeh Inspirasi Inovasi S万博体育存了钱怎么用taba Teka Saka Ngewangi Pemangku Kepentingan Babagan Cara Ngirit Sumber Daya Lan Rumangsa Luwih Apik Proves Desain - Produksi - Saluran - Komunikasi Karo Pelanggan;Berorientasi Pelanggan Nuduhake Sikap 万博体育存了钱怎么用Stabap Suhu Layanan Lan Layanan Sajrone Profes KaseBut。

Cukup Wenehi IDE Babagan Kontrol Motor Lan Motor,Kita Bakal Menehi Solusi Lengkap Lan Motor Sing Sampeyan Butuhake。Muga-Muga Bisa Kerja Sama Karo Sampeyan!

经营收入

Sejarah.
漂泊
2010年

Miwiti Minangka Pabrik Cilik,Fokus Ing稳定器和UPS

2012年

Panyedhiya Pepsi Cola Sing Diverifikasi Tunggal Kanggo Stabilizer Tegangan

2013年

Lokakarya Anyar 8,000平方米Lulus Sertifikasi ISO9001 Diruncurake稳定仪电压稳定器电压Kaping 1 Ing Donya

2014年

Perusahaan Hi-Tech Nasional Granded China Wis Disertifikasi

peringkat minangka pabrikan电压稳定器苍白Dhuwur Ing China

2017年

Diruncurake Stabilizer Tegangan Jinis Traiac

Mulai Gawe Taman Industri40.000m²

2018年

DITAMPA PUSAT Riset Teknologi Teknik Tenaga Cerdas Anyar Guangdong

2019年

万博体育存了钱怎么用芭蕾舞队工业园Digunakake,Kapasitas Produksi Tikel Kaping Pindho。

SISTEM Manajemen Hak Properti Intelektual Wis Disertifikasi GB / T29490- 2013

2020.

Divisi Motor BLDC 万博体育存了钱怎么用Staba Ditetepake

Perusahaan solusi pcba和peralatan rumah tangga cilik didegake